http://www.qvarnarpsbryggeri.se/

Köp Internet Man ASICS Jolt 2 löparskor SS19 Svart hvkbrMor

  • 742 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,439  s.kr595
Spara: 59% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Köp Internet Man ASICS Jolt 2 löparskor SS19 Svart hvkbrMor
Köp Internet Man ASICS Jolt 2 löparskor SS19 Svart hvkbrMor
Köp Internet Man ASICS Jolt 2 löparskor SS19 Svart hvkbrMor

Asics

ASICS Jolt 2 kör ShoesThe ryck 2 löparskor av ASICS är ett prisvärt, bra sittande val för alla idrottare. Med den dämpning från EVA mellansula och skydd från dess syntetiska överlägg, är denna sko en vinnare, hands down.


Atletisk Mesh övre


Jolt 2 övre är uppbyggd av en atletisk nätmaterial den omsluter varje fot andas komfort. Den mesh arbeten otroligt hårt så att luften kan helt genomsyra hela övre, förse dig med en konstant tillförsel av färsk, kall luft medan samtidigt tvingar ut varm och kvav luft. Maskan är också extremt bekväm bredvid foten minskar distraktioner och irritation som kan uppstå på längre körningar. Dessutom erbjuder övre syntetiska överlägg som Linda runt foten för ökad komfort och stöd över toppen av foten. Overlayer arbetar med öljetter överensstämmer runt foten och ger en bättre och mer strukturella integritet.


De syntetiska overlayer ytterligare arbetar tillsammans med en inre hälkappa som fungerar otroligt hårt för att ge ett låst på plats. Denna innovativa teknik förhindrar i skon glider som i sin tur förhindrar oroshärdar, irritation och skav. Slutligen, övre har en söm ner förstärkning som ökar slitstyrkan gör att du kan vända sig till dessa skor gång på gång.


EVA mellansula


Att ge foten både komfort och skydd, skyddar mellansulan fötterna när bultande oförsonliga trottoarer, medan hittar du också varje steg är vadderade och mjuka. Den fullständiga EVA-mellansulan svarar på knölar och tunga kontakter genom att omedelbart absorbera de krafter som uppstår under hälen strike fas menande små stenar, stenar och trycket kommer att blockeras från att ha en negativ inverkan på sulan på foten. När EVA har absorberat den energi och inverkan krafter, överför det sedan den till framfoten av skon där det kan använda samma energi för att driva du bort i nästa steg, så att du kan köra mer effektivt och få bättre svar från dina skor.


Massivt gummi Yttersula


Tåligt och hållbart gummi som på yttersulan av skon är slitstark som kommer att förhindra eventuella skador som uppstår under en lång tid utsätts för hårt underlag. Gummiblandningen erbjuder en högre täthet av gummi i slagtålig områden i yttersulan där de flesta slitaget uppstår i hela miles, detta hjälper till att reducera slitage så att du kan köra hårdare och för längre. Dessutom erbjuder yttersulan mångfasetterat klackarna som är positionerade för att bistå med grepp samt utgör en stabil bas att pressa från. Spåren kan hela yttersulan att naturligt flex där foten flexar för att öka komfort samt prestanda.


 
RSS produkt Feed :: Köp Internet Man ASICS Jolt 2 löparskor SS19 Svart hvkbrMor Copyright © 2020 http://www.qvarnarpsbryggeri.se/